Hírek, információk - Hankook Oktatási Pályázati Program


Hankook Oktatási Pályázati Program2022. február 17.

Kedves Szülők, kedves Diákok!

Köszönjük szépen mindenki szavazatát, segítségét és támogatását! Márffy Bence tanár úr a Hankook Oktatási Pályázati Program keretében közönségdíjas kategóriában lett az Év Digitális Oktatója!

Bence bácsi magyar-történelemszakos pedagógus, aki már a digitális munkarendű oktatást megelőzően használt digitális eszközöket, alkalmazásokat, weboldalakat az óráihoz, ebben a tanulók is partnerek voltak. Óráin rendszerességgel alkalmazza a gamification, a játékosítás módszerét, amivel a gyerekek olyan játékos feladatokat, projektmunkákat készíthetnek el, amik mind a tanulást támogatják, segítik. A több mint 43 ezer feliratkozóval rendelkező Időutazó nevű YouTube-csatorna videósaként az utóbbi két évet rövid, gyorstalpaló videók készítésével is töltötte, amik a történelemtanulást, illetve tanítást segítették tanároknak és diákoknak szerte az országban. Audiovizuális alkotásai közül néhányat egy erdélyi irodalomtankönyvben is megtalálhatunk.

A közönségszavazás egy nemes ügyet is szolgált, iskolánk a Hankook támogatásával digitális eszközöket szerezhet be, ami megkönnyítheti a diákok és a pedagógusok munkáját!

Link: https://www.hankookpalyazat.hu/kozonsegszavazas

Vissza az előző oldalra
english magyar deutsch english