Hírek, információk - Mi leszek, ha nagy leszek?


Mi leszek, ha nagy leszek?2013. október 18.

Sokszor tesszük, teszik fel ezt a kérdést nyolcadikosainknak egyre gyakrabban, amikor megkezdődik számukra az utolsó tanév. Bizony ez komoly dolog, hiszen egy jó, vagy esetleg rossz, közös döntés a szülővel, életük egészére kihat.

Ehhez próbált segítséget adni a sárvári Barabás György Szakközépiskola, amikor a város általános iskoláinak végzőseit invitálta a Gárdonyi emlékév alkalmából szervezett vetélkedőjére, egy röpke másfél órára.

Iskolánkból kettő érdeklődő csapat vett részt a rendezvényen osztályfőnökeikkel és néhány kísérő kíváncsi osztálytárssal. A hangulat kiváló volt, a kérdések érdekesek voltak, diákjaink jól érezték magukat.

A programban bemutatkozott a vendéglátó iskola, bemutatta képzési sokszínűségét, a magas minőségi színvonalon berendezett tantermeket, tájékoztatót adott a végzős diákok elhelyezkedési lehetőségeiről.

Diákjaink élményekkel gazdagon távoztak a programról, és szívesen vennék, ha legközelebb, az intézmény által szervezett programon szüleikkel közösen  vehetnének részt.

Kapcsolódó képgaléria

Vissza az előző oldalra
english magyar deutsch english