Hírek, információk - Nádasdy „Csó tó futóverseny”


Nádasdy „Csó tó futóverseny”2013. október 11.

A hagyományokhoz híven megtartottuk a sárvári Csónakázó tó körüli futóversenyt. Az időjárás kegyes volt hozzánk, hiszen a délelőtti szemerkélő eső elállt, és napsütéses időben készülődtek a versenyzők az előttük álló kemény fizikai megmérettetésre. Szép számú érdeklődő, szülő, volt tanítványok és kísérő kolléga jelent meg a gyülekező téren, ahol a vidám hangulatot hangos zeneszó fokozta. A versenyen 522 regisztrált tanuló vett részt, a három városi iskolán kívül képviseltette magát Gérce, Ikervár, Káld, Rábapaty és Szeleste. A 4 korcsoport dupla futamot futott, hiszen a leányok és fiúk külön rajtoltak, a különböző hosszúságú távon. A legkisebbek kezdték, és igazi kemény küzdelmet láthattunk. Az első 6 legjobb oklevelet, az első három helyezett pedig érmet is átvehetett, igazi szurkolói hangulatban. Minden résztvevő futása után üdítővel olthatta szomját.

Az eredmények mutatják a kiegyenlített küzdelmet, mert a három városi iskola osztozott az első helyeken, a Nádasdy és a Szent László 3- 3 első helyezést, míg a Gárdonyi 2 első helyezéssel térhetett haza.

A szervezők és a versenyzők kiválóan helytálltak. A Nádasdy DSE jövőre újra várja a diákokat és szüleiket a jó hangulatú versenyre!

 

Kapcsolódó képgaléria

Vissza az előző oldalra
english magyar deutsch english