Hírek, információk - Nyári tábor 2013


Nyári tábor 20132013. szeptember 10.

Nyári tábor Balatonszemesen

Iskolánk diákönkormányzata, Eredicsné Mayer Éva vezényletével idén is megszervezte a balatoni nyári tábort, ahova nagy reményekkel 160-an indultunk a sárvári TESCO parkolójából három busszal 2013. július 2-án.

Amikor megérkeztünk a szemesi Pillangó üdülőbe, a felsősök segítségével pakoltunk fel szobáinkba. A berendezkedés után fel kellett huzatolnunk az ágyneműt, ami sokunknak nagy gondot okozott, így néhányan kénytelenek voltak igénybe venni a szobaszervizt.

Az első este a kiadós vacsora és az étkező átrendezése után megkezdődött mindannyiunk örömére a tábornyitó esti discó. A teljes kimerültség után vissza kellett rendeznünk az étkezőt. Másnapi reggeli után megkezdődött a szobaszemle, aminek értékelési pontjait az üdülő aulájában függesztették ki.

A tábor alatt végig jó idő volt, ennek köszönhetően délutánonként a Balatonban jókat tudtunk fürödni, és felavatásra kerültek az első táborozók is.

A volt nyolcadikosok nagyon készültek a tanár-diák röplabda meccsre, de ezúttal sem sikerült a győzelmet megszerezniük.

A hét többi napján sor került a szegedi kisszínház előadására, a tájfutásra, a vitorlázásra, meg sok más izgalmas programra.

Tanárainkat idén sem hagytuk pihenni, ugyanis mi este sohasem voltunk fáradtak, csak másnap.

Utolsó este vacsora után eredményhirdetés következett, amikor mindenki megkapta a megérdemelt csokit, cukrot, vagy érmet. Ezután levetítettük a héten készült fényképeket és videókat, amelyek a tábori élet pillanatait örökítették meg. Aztán indult a disco, aminek önfeledten örültünk, majd éjfél felé közeledve érzékeny búcsút vettünk a nyolcadikosoktól és az elmúlt héttől. Másnap a reggeli elfogyasztása után kimerülten, de tele élményekkel érkeztünk haza, emlékeink mélyén megőrizve az elmúlt hetet.

Köszönjük Éva néninek és tanárainknak, hogy velünk voltak, és gondoskodtak rólunk!

Szélessy Tünde

7.b.

 

Kapcsolódó képgaléria

Vissza az előző oldalra
english magyar deutsch english