Hírek, információk - Projekt hét:


Projekt hét:2013. április 29.

„VIGYÁZZ RÁM, BELÖLEM EGY VAN !”

Iskolánkban az elmúlt évekhez hasonlóan, április közepén projekt hetet tartottunk. Az idei téma "A FÖLD" volt. Diákönkormányzatunk ehhez a témához a fenti mottót választotta.

Már februárban  az iskolai farsang jelmezei is e témához kapcsolódóan készültek. A tanórákon minden tantárgynak megfelelően körüljártuk a témát, amit a gyerekek nagy örömmel dolgoztak fel közösen. Az iskola aulájában, illetve a folyósokon a diákok által készített plakátok teremtették meg a hangulatot.

Április 22-én a FÖLD NAPJÁN a Várparkban zártuk a programot. Diákjaink színvonalas ünnepi műsort adtak a nagy létszámú érdeklődő előtt. Az első fejezetben a földet ért negatív hatásokat vetítették ki elénk, míg a következő a természet tavaszi indulását szimbolizálta. Háttérként jól mutatott a vár bástyájára kifüggesztett hatalmas figyelemfelkeltő óriás plakát. 

A fő attrakció egy, a diákok által előadott tánccal köszöntött platánlevelű juharfa elültetése volt, amit városunk polgármestere Kondora István, és iskolánk igazgatója Lakat Attila közösen ültettek el.  Ettől a naptól emléktábla jelzi, hogy ez a fa, a  NÁDASDY FA.

A program a  sportcsarnokban folytatódott, ahol látványos ügyességi és szellemi vetélkedők zajlottak.

Kapcsolódó képgaléria

Vissza az előző oldalra
english magyar deutsch english