FELHÍVÁS ÁLTALÁNOS ISKOLÁBA TÖRTÉNŐ BEÍRATÁSRA

 

Értesítem az érintett szülőket, hogy a 2020-2021-es tanévre a járványhelyzetre való tekintettel, a 7/2020. (III. 25.) EMMI határozat értelmében az általános iskolai beíratás a következőképpen alakul:

A Sárvári Nádasdy Tamás Általános Iskola 2020. április 28-ig hivatalból felveszi a körzetébe tartozó azon tanköteles korú gyermeket, aki vonatkozásában nem érkezett jelzés arról, hogy más általános iskola felvette.

A felvételről májusban írásban értesítjük a gyermeket nevelő szülőt. A beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a 2020/2021. tanév első napján kerül sor.

Az iskola beiskolázási körzete a Beiskolázás, Iskolabejáró fülön található.

A szülőnek tehát nem kell beíratnia a gyermeket, ez automatikusan megtörténik az Oktatási Hivatal nyilvántartása alapján.

 

Ha egy körzetünkön kívül lakó gyermeket a szülő hozzánk szeretné beíratni, akkor erre irányuló szándékának bejelentését az iskola vezetője fogadja. Ezt megteheti a gyermek nevének, a szülő telefonszámának és a kötelező felvételt biztosító általános iskola nevének és címének megjelölésével elektronikus úton 2020. április 26-ig:

https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap vagy

− e-mail címen: nadasdytamasiskola@gmail.com vagy

− telefonon: 95/520-313

Különösen indokolt esetben személyesen 2020. április 06-08-ig, illetve április 15-26-ig. (Ehhez kérjen előzetesen telefonon időpontot!)

Iskolánk a körzetébe nem tartozó gyermekek felvételére vonatkozóan 2020. május 21-ig dönt, és erről írásban értesíti a gyermeket nevelő szülőt.

 

Lakat Attila sk.
intézményvezető

english magyar deutsch english