Hírek, információk - 1.-2. évfolyam kisvonatozása


1.-2. évfolyam kisvonatozása2021. szeptember 17.

Az elmúlt tanévben sajnos korlátozott lehetőség nyílt az önfeledt iskolai szórakozásra kirándulásokra, így különösen nagy öröm volt 2021. szeptember 14-én és 15-én, hogy minden kiselsős és második osztályos tanuló részt vehetett egy városnéző kisvonatozáson.
Szeptember 14 - én kedden intézményünk által megszervezett Európai Sportnap játékos sportfeladatai után délután a Sárvári Kincskereső Alapítvány támogatásával iskolánk minden elsős kisdiákja felszállhatott a vonatra és részese lehetett a nagyszerű utazásnak.

Mivel az elmúlt tanévben a járványügyi helyzet ezt a tervezett programot sem tette lehetővé, a tavalyi elsősök nem maradhattak ki a feledhetetlen élményből, így ők most már, mint nagy másodikosok 15 - én szerdán vonatozhatták körbe a várost.

Kedden és szerda délután is vidám kacagástól voltak hangosak Sárvár utcái amerre elhaladt Sihu a városnéző piros színű kisvonat. Volt éneklés, nevetgélés, beszélgetés, a kanyarokban pedig néha sikongatás is hallatszott. A jókedvet a következő képek tanúsítják.

Ezúton is köszönjük a szülőknek, hogy adójuk 1%-val minden évben támogatják a Sárvári Kincskereső Alapítvány munkáját.

SÁRVÁRI KINCSKERESŐ ALAPÍTVÁNY

elnöksége

Kapcsolódó képgaléria

Vissza az előző oldalra
english magyar deutsch english