Hírek, információk - Erzsébet tábor a Nádasdyban


Erzsébet tábor a Nádasdyban2020. augusztus 18.

Tanulóink a szünidő folyamán nyári Erzsébet táborban vettek részt.

A tábort két turnusban szerveztük. Az elsőben 50 tanulónk három csoportban, a másodikban 26 tanulónk két csoportban tölthetett egy-egy hetet szervezett táborozással.

A 100 Ft/nap önrészért a gyerekek bőséges és változatos, napi négyszeri étkezést kaptak.

Programjainkat öt kötelező tematikus elem: sport és egészségtudatos életmód, környezettudatosság, művészeti nevelés, önismeret és közösségépítés, valamint kirándulás témakörök mentén szerveztük.

Egész napos kiránduláson látogattunk el a Veszprémi Állatkertbe, de igyekeztünk több sárvári nevezetességgel is megismertetni a tábor lakóit. Voltunk az arborétumban, a Nádasdy Ferenc Múzeumban, valamint a Sárvári HU-KE Kft.-nél üzemlátogatáson. Kézműves foglalkozáson ökozsákot díszíthettek, levendulavirággal megtöltött zsákot, tündért és halacskás füzért készítettek ügyes kezű gyermekeink. Meglátogattuk a Barabás György Műszaki Szakképző Iskola digitális laborját, ahol robotikával és 3D-s nyomtatással ismerkedtünk.

Néptáncoktatóval tanultunk népi játékot, íjászkodtunk, rendőr bácsi hívta fel a figyelmünket a nyári közlekedés és internethasználat veszélyeire, a védőnővel megbeszéltük az egészséges életmód részeit, és a járvánnyal kapcsolatos intézkedések részleteit, szabályait.

Minden gyermek nagyon jól érezte magát, a következő ilyen lehetőséggel is szeretnének élni.

 

A tábor csoportvezető pedagógusai: Csákvári Attila, Enzsölné Barkovics Anikó, Gombos Beáta, Kardosné Takács Mária, Márffy Bence, Szijártó Zsolt, Várkonyi Gyöngyi, Völgyi Eszter.

 

Köszönjük munkájukat!

Kapcsolódó képgaléria

Vissza az előző oldalra
english magyar deutsch english